Изненада! Мария от "Фермата" е героиня в "Смени жената"!

Pinterest LinkedIn +

След като преди известно време стана ясно, че Надя от "Фермата" е участвала в предаването "Съдебен спор" по "Нова телевизия", наблюдателни зрители напомнят, че и Мария, която стигна почти до финала на фермерското шоу, също има предишен опит на малкия екран.

Тя е била героиня в предаването "Смени жената", продуцирано също от "Междинна станция" на Иван и Андрей. При това епизодът с нейно участие е излъчен през март тази година, седмици преди да започнат снимки на "Фермата 6". Акцент в него е противопоставянето на любовта, която цари в семейството на Мария, на строгите порядки в семейството от Варна, с което тя прекарва една седмица.

"Зрителите ще станат свидетели на сериозен сблъсък в разбиранията за щастие на две български семейства. Казармената дисциплина в едното се изправя срещу любовта и свободата в разбиранията на другото" - гласи анонсът за предаването, кой знае защо заличен към днешна дата от страницата на bTV.

За семейството на Мария и Динко Георгиеви от Ямбол се казва, че има две деца,  "които възпитават с много любов, свобода и разбиране. Предпочитат не само да си казват “Обичам те”, а да си го показват взаимно и непрестанно – както един на друг, така и на децата си".

Мария заема мястото на Ирина от Варна, която има три малки деца. В нейната визитка се казва, че е 
родена във военна база и налагането на строг ред и дисциплина е в кръвта й.

"Когато тези две коренно различни модели на семейно щастие се сблъскат – реакциите на всички членове – жени, съпрузи и деца са взривоопасни! Какви правила ще се опита да наложи властната Ирина в семейството от Ямбол и дали изобщо ще успее, ще стане ясно за зрителите съвсем скоро. Как ще се променят взаимоотношенията на Мария с трите малки дечица във Варна и дали тя ще успее да наложи любовта и топлата грижа като модел в семейство Йорданови – също предстои да разберем" - подсказва още анонсът.

Епизодът е озаглавен "Казармена дисциплина срещу любов", а като въплъщение на любовта очевидно е представена Мария и отношенията, които тя е установила в семейството си.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.