Надежда, Ваня, Борислав и Калоян ще се борят за 100 000 лева във „Фермата“ 6 тази вечер

Pinterest LinkedIn +

Линиите за гласуване за четиримата финалистите вече са отворени

Изминаха три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, през които успяха да преминат четиримата финалисти във „Фермата“ 6. След серия от извънредни дуели в стопанството двама мъже и две решителни жени заслужиха шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева тази вечер, от 20:00 часа, по bTV. Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева ще премерят сили в серия от битки за сила, издръжливост и бързина, но само един от тях ще триумфира на Арената и ще спечели голямата награда.

Победителят ще бъде определен от резултата от четирите финални битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто досега и най-важното – от вота на зрителите, който ще носи най-много точки на финалистите.

Номерата, на които феновете могат да подкрепят своя фаворит, вече са отворени за гласуване. Есемес на номер 1633 отива в полза на Борислав, 1634 e за Ваня, 1635 - за Надежда и 1636 - за Калоян. От един телефонен номер може да се изпратят до 50 есемеса за всеки един от финалистите. Цената на 1 sms е 1.00 лв без ДДС за трите мобилни оператора. 

В последния си ден във „Фермата“ 6 четиримата финалисти предадоха на стопанина Андрей това, което всички участници съградиха с общи усилия през изминалите 14 седмици.

„Парченцето земя, на което се сбъдна тази мечта, наследих от най-скъпите ми хора – баба ми Струма и дядо ми Дойчин. Разказвали са ми как преди години са се заселили на една поляна. Когато дошли майстори да им изградят дом, те са имали само 2 лева. Не мога да си представя каква би била тяхната реакция днес, ако можеха да видят това, което съградиха участниците“, коментира през сълзи стопанинът Андрей. Мечтата му да превърне земята си в своеобразен горски храм на българщината, в който да отглежда каракачански овце и да спаси рядката порода, бе изпълнена от 20 българи и 1 македонец.

Водещият Иван Христов изпрати финалистите, като им благодари за усилията, които те и останалите участници положиха през изминалите 3 месеца.

Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че заедно можем да загърбим различията си.  Работата ви обедини, защото приехте, че над вас има една цел – мечтата на нашия стопанин Андрей. Щом ние тук можем да го направим, значи всеки би могъл“, развълнувано коментира Иван в последните минути на финалистите в стопанството.

Кой от тях ще бъде най-достоен за голямата награда от 100 000 лева в шести сезон на „Фермата“ ще стане ясно тази вечер, от 20.00 часа, по bTV.

 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.