Хепи Ванче спечели "Фермата 6" и чек за 100 000 лева

Pinterest LinkedIn +

Ваня Илиева, която стана по-известна като Хепи Ванче, е големият победител в шестия сезон на „Фермата“ под мотото „Пътят на една мечта“. Грандиозният финал на шоуто постави четиримата претенденти - Ваня, Надя, Калоян и Боби - пред най-тежките изпитания за всички сезони на предаването досега. 

36-годишната стюардеса получи чека от 100 000 лева и общо 118 точки - най-високия сбор от три компонента: резултат от битките, гласовете на членовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от всички сезони на шоуто досега, и решаващия зрителски вот. На второ място по брой изпратени есемеси и общ резултат се нареди гвардеецът Калоян Донков с 88 точки, на трето – строителят Борислав Стефанов с 83 точки, а на последно място - пчеларката Надежда Дочева с 36 точки.

Позитивната и винаги усмихната, Ваня стана втората жена победител в риалитито, след като миналата година първото място зае 23-годишната Веселка Маринова.

„Доброто победи! Във „Фермата“ намерих страхотни приятелства, научих се да строя къщи и доказах на себе си, че съм силна. Без кураж, няма слава“, развълнувано коментира победителката секунди преди водещите Иван и Андрей да й връчат наградата. Ваня влезе в рекордите на шоуто и като жената, отстранила най-много свои опонентки на Арената.

Финалистите премериха сили в общо четири предизвикателства на открито, при минусови температури и сняг. „Ставаме свидетели на чудо. Това са участниците, подложени на най-тежки изпитания в битките за голямата награда от всички сезони досега“, коментира водещият Иван, след като Ваня, Боби и Надя успяха да подобрят рекорда, висейки, хванати за греда, 3 астрономически часа. Аплодираха ги всички участници от сезон 6, които повдигнаха духа им с импровизирано хоро около мястото на последната битка. Пръв от нея се отказа Калоян, който се задържа на гредата едва 3 минути. Останалите трима финалисти оставиха без дъх водещите и участниците, като най-издръжлив се оказа Боби, който остана на гредата над 3 часа при температура от -15 градуса.

На 5 септември 20 различни един от друг българи и 1 македонец се събраха на почти гола горска поляна, чийто стопанин Андрей мечтаеше да има ферма, в която да отглежда каракачански овце, за да спаси рядката порода. За 14 седмици героите на „Фермата“ 6 дадоха всичко от себе си и създадоха поредното райско кътче в България. Днес мечтата на Андрей е изпълнена. По нейния път вървяха всички 21 участници, но само един успя да постигне своята цел, като извоюва победата и чека за 100 000 лева.

Каква е стратегията за победа на най-позитивния участник в сезона и какви ще бъдат първите коментари на Ваня след излизането й от шоуто? Гледайте първото й интервю след големия финал тази вечер в предаването „120 минути“ по bTV.

В края на 3-часовия финал водещите и продуценти на „Фермата“ Иван и Андрей обявиха записванията за участие в следващия сезон на шоуто, които започнаха в събота вечер на уебсайта на предаването fermata.btv.bg.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.