"Това не е "Фермата", а чист бардак!". Вижте как зрителите коментират любовния триъгълник между Даяна, Данчо и Петър!

Pinterest LinkedIn +

"Това не "Фермата", а е чист бардак. Участниците са изгубили всякаква съвест, нямат ни срам, ни свян. Достоен Стоян, запазил всичките си човешки качества. По-добре да изгуби битката и да се прибере при нормални хора, отколкото едни боклуци тотално да му сринат психиката. НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ, ПРИЯТЕЛИ!".

Подобни коментари заваляха във Фейсбук страницата на телевизионното риалити минути след излъчването на вчерашния епизод. В него
 Даяна реши да рискува приятелството си с Йордан, а нейното обяснение за това беше,че иска да му помогне. Преди да вземе това трудно решение, актрисата беше подкрепена от Мария.

Не искам най-добрият ми приятел да изглежда кофти. Не се държиш нормално за приятел”, каза Дая.

Да, може би последните дни съм си загубил достойнството. Щом в нейните очи изглежда, че аз се държа недостойно, това за мен е достатъчна червена лампа”, сподели после Йордан.

Повод за възмущението на зрителите обаче стана предисторията на този разговор. В епизода Даяна сподели романтична латино вечер с мачото на "Фермата" Петър и както изглежда, и на двамата това много им хареса. Според мнозина именно интимните танци и задушевните разговори на четири очи са станали повод за отдръпването на Даяна от най-верния си приятел в шоуто до момента.

Зрителите на "Фермата" са безпощадни с крехката актриса:

"Даяна се изкара жертва от цялата работа. Как искала всички да са "ОК" и накрая и тя имала право да е "ОК" и рев

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.