Muse дава ултиматум на басиста си да спре да пие

Pinterest LinkedIn +

Дън Хауърд (Don Howard), барабанистът на английската рок банда, разкри, че дават ултиматум на Крис Уолстънхолм (Chris Wolstenholme) - басиста на Muse, да спре прекомерното пиене.

Хауърд и вокалистът Мат Белами (Matt Bellamy) споделят, че пиянството му е проблем за работата им и това може да застраши бъдещето на групата.

Хауърд споделя, че е учуден как Крис все още успява да свири, но се опасява да не се издъни.

Крис разкри, че действително е имал проблеми с пиенето през по-голямата част от времето, което е с Muse, но е успял да го запази в тайна от повечето хора, както и от колегите си.

На 1 април 2009, след тежко препиване, Уолстънхолм претърпява срив, след който взима решението да се бори със зависимостта си и да спре да пие.

Muse реализираха новия си албум The 2nd Law в понеделник (1 октомври), а в Северна Америка на 2 октомври. Той включва новите сингли Madness и Survival, както и дъбстеп повлияния трак The 2nd Law:Unsustainable.

Триото от Девън ще направи турне в UK през октомври, като ще има 5 концерта. Започват от SECC, Глазгоу на 24 октомври, след което ще имат 2 шоута в O2 Arena в Лондон – 26 и 27 октомври. Ще свирят в Бирмингтъм LG Arena на 30 октомври и ще завършат на 1 октомври в Манчестър Arena.

Сподели.