Muse, No Doubt, Тейлър Суифт с изяви на 2012 MTV European Music Awards

Pinterest LinkedIn +

Вече са ясни част от изпълнителите, които ще вземат участие в концертните интермедии на MTV EMA. Това са любимката на Америка - Тейлър Суифт, която ще изпълни своя нов хит We Are Never Ever Getting Back Together, оглавил iTunes класациите в цели 32 страни, и рок бандите Muse и No Doubt.

"Винаги съм искала да участвам в EMA. Слушала съм много за това как всеки изпълнител дава всичко от себе си по време на изявата си. Бях смаяна, когато разбрах, че съм номинирана за цели 5 отличия, това е най-вълнуващото чувство. Нямам търпение да стане време за шоуто”, казва Тейлър Суифт, която отстъпва единствено на Риана по броя на номинациите си.

"Наградите ЕМА са грандиозни. Всеки е в най-добрата си форма. Ще бъде невероятно – това е нашият шанс да покажем на света, защо сме толкова горди с новия си албум. Винаги е страхотно да правим това, което най-много обичаме, а именно да свирим на живо. Много се вълнуваме”, споделят музикантите от No Doubt.

Тазгодишната церемония по връчване на престижните отличия ще се състои на 11 ноември във Франкфурт, Германия. Водеща на събитието ще бъде бившата съпруга на Сийл, немският топ модел Хайди Клум.

Гласуването за избора на победители в отделните категории продължава до 9 ноември. Желаещите да се включат, могат да го направят на www.mtvema.com или http://m.mtvema.com (през мобилен телефон).

Сподели.