Muse: Нашето UK турне ще включва извънземни, пирамиди и кунгфу

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът Дом Хауърд (Dom Howard) разкри амбициозните планове на триото от Девън, казвайки на феновете, че ще видят "танцуващи извънземни" и "аз да изпълнявам кунгфу в някакъв момент на сцената".

Споделя още, че са подготвили пирамида, направена от LED екрани, движеща се и превръщаща се в различни форми, която ще го "погълне"  напълно заедно с барабаните му.

Междувременно вокалистът Мат Белами (Matt Bellamy) каза, че мисли, че шоутата на електронните артисти като Skrillex сигнализират за стойността на човешките изпълнения на живо.

"Има една част от нас, която определено е прилепена към органичното, човешката страна на музиката, в чест на нашето приятелство и на факта, че искаме да свирим заедно в една стая” , казва Мат, след като добавя: "Ние не се страхуваме да добавим нови елементи в уравнението, но не сме напълно подготвени да станем изцяло робот. Аз мисля, че сме нещо като киборг."

Новият албум на Muse, The 2nd Law, е на път да свали Mumford & Sons от върха на UK Album Charts. Записът включва новите сингли Madness и Survival, както и дъбстеп повлияния трак The 2nd Law: Unsustainable. Албумът следва издадения през 2009 г. The Resistance и е записан в Лондон.

Сподели.