Гледай концерта на Muse на iTunes Festival 2012 на живо тази вечер!

Pinterest LinkedIn +

Между 1 и 30 септември в легендарната лондонска зала Roundhouse в Лондон се проведе шестото издание на iTunes Festival - поредица от 30 концерта на някои от най-популярните представители на модерната музикална сцена, в това число Emeli Sandé, Elbow, Джак Уайт, Нора Джоунс, The Killers, Matchbox Twenty, Jessie J, Mumford & Sons, Lana Del Rey, Usher и Алиша Кийс.

Последният концерт от фестивала е на Muse – британската банда, чийто предпоследен сингъл Survival звуча по време на XXX Летни олимпийски игри в Лондон. Заедно с издадения на 20 август Madness, той се явява предвестник на шестия студиен албум на триото - The 2nd Law, който излиза на музикалния пазар на 1 октомври.

Проектът е записан в периода октомври 2011 – август 2012 г. в САЩ и ще бъде подкрепен с турне на Стария континент, първата дата от което се явява именно шоуто в Лондон тази вечер.

Подобно на всички останали концерти от iTunes Festival 2012, този на Muse може да бъде гледан на живо напълно безплатно чрез iTunes (и регистрация в Apple) или iOS мобилно устройство с инсталиран iTunes Festival app. Началният му час е 9:00 pm BST (23:00 ч. българско време).
Сподели.