Мтел и Samsung стартират онлайн кампания "Ти си безценна" за 8 март

Pinterest LinkedIn +

В навечерието на 8 март Мтел и Samsung стартират онлайн кампания "Ти си безценна", посветена на всички дами, която ще покаже колко са ценни представителките на нежния пол и как не се страхуват да говорят за своите най-значими качества.

Кампанията стартира на 7 март 2013 г. с видеоклип, който показва доколко българките са готови да се осмелят да изброят своите най-силни страни пред камера. След края на успешното предизвикателство пет от тях получават като подарък цветния Samsung Galaxy S III mini La Fleur.

Дамите във Facebook също ще бъдат предизвикани от Мтел да изброят десет свои качества, заради които се чувстват ценни. Десет ще са късметлийките, които ще получат като подарък Samsung Galaxy S III mini La Fleur след участие в томбола.

Смартфонът от лимитираната дамска серия на Samsung e главен герой в осмомартенската кампания и в магазините на Мтел. Само на 7, 8 и 9 март всеки закупен Samsung от специалната серия La Fleur ще е придружен с подарък - елегантен кожен калъф, изработен специално за смартфона.

На 8 март, в деня на празника, Мтел и Samsung ще подарят на всяка дама, посетила магазин на телекома, букет холандски лалета.

Участвай в играта "Ти си безценна" ТУК>>


Сподели.