Mortal Kombat 9 Rain DLC излиза на 19 юли

Pinterest LinkedIn +

Водната стихия Rain ще нахлуе в света на Mortal Combat на 19 юли под формата на поредното DLC към хитовата бойна игра, достъпна за потребителите на Xbox 360 и PlayStation 3. Също като Klassic Skins колекцията и издаденото на 22 юни Skarlet DLC, новият ъпдейт ще може да бъде закупен срещу $4.99 или 400 MSP.

За разлика от Skarlet, чиято материя е кръвта, Rain контролира по всевъзможни начини водата, превръщайки я в смъртоносно оръжие за всеки, изпречил се на пътя му. Чрез нея пурпурният нинджа може да "капсулира" противниците си във водни мехури, да се оттласне от земята, за да се стовари след това върху жертвата си, да произвежда светкавици, да удави дръзналия да му се противопостави с мощна водна струя и пр. болезнени начини да умреш, било то и виртуално.

Rain е третият от четирите нови персонажа, след Скарлет и Кенши, предназначени за деветата игра от култовата бойна поредица. Кой е четвъртият, производителите NetherRealm Studios  продължават да пазят в тайна, която обаче до няколко седмици ще бъде разбулена, тъй като и той, както Rain, Скарлет и Кенши, ще се появи още това лято в DLC пакет с няколко "klassic" скина.


Сподели.