Call of Duty: Black Ops Annihilation DLC излиза за PC и PS3 на 28 юли

Pinterest LinkedIn +

Третият пакет с нови карти за хитовия шутър Call of Duty: Black Ops ще излезе за PC и PS3 на 28 юли - точно месец след рилийза му за Xbox 360, обявиха издателите на играта от Activision.

В анонса не се споменава цената на ъпдейта, но Xbox 360 потребителите могат да се сдобият с него за 1200 Microsoft Points, които се равняват на $15 – цената, на която се продават и предишните две DLC-та на играта - First Strike и Escalation.

Подобно на тях Annihilation включва пет нови карти – мултиплеър мисиите Hangar 18, Hazard, Silo и Drive-In, и Zombie сценария Shangri-La, ситуиран между подвижните стени на мистериозен древен храм.

Предполага се, че Annihilation ще е последният ъпдейт с ново съдържание към Call of Duty: Black Ops, която излезе на 9 ноември 2010 г. и стана едновременно най-пиратстваната и най-бързо продаващата се игра на годината, тъй като само след няколко месеца Activision ще издадат Modern Warfare 3, а в обозримо бъдеще предстои стартът и на Call of Duty Elite. Новата дигиталната платформа на Activision в момента е във фаза на затворено бета тестване.  

Сподели.