Пач 1.3 за The Witcher 2 ще включва безплатно DLC

Pinterest LinkedIn +

Следващият пач за хитовата ролева игра The Witcher 2: Assassins of Kings, отличена с Readers' Choice Award за "Най-добро RPG заглавие" на E3 2011 от GameSpot, ще включва допълнително съдържание под формата на безплатно DLC, разкриха от CD Projekt RED.

Полското студио, производител на поредицата, базирана на романите на Андржей Сапковски, е разработило цял нов куест, наречен A Sackful of Fluff, който има отношение към Chapter 2 от играта. Той ще може да бъде получен от ексцентричния Елтън, обитаващ самотна колиба в съседство с каменоломната, намираща се недалеч от Верген. Според публикувания преди няколко дни changelog във връзка с пач 1.3, възнаграждението за изиграването на куеста ще е толкова по-голямо, колкото по-търпелив бъде подходът на играчите.

Освен че ще се сдобият с А Sackful of Fluff, чрез новия пач играчите ще се отърват от редица неприятни проблеми в поведението на играта, включително връщането на стандартните й настройки при всяка инсталация на нова кръпка, необходимостта да деинсталират драйверите на nVidia 3D Vision, ако ползват тази технология, невъзможността да се играе под резолюция 2560x1440 и др.

Сред нововъведенията, които ще настъпят в геймплея на The Witcher 2 след инсталацията на пач 1.3, са опцията за съхраняване на инвентар в страноприемниците по картата, добавеният Junk панел към инвентара на героите за по-голяма яснота при класификацията на предметите, новата опция в менюто - Extras, няколкото нови аспекта на картината - 4:3, 5:4 и 16:10, и др. Точната дата на издаване на пач 1.3 още не е ясна.

Сподели.