Итън Хоук в нов хорър от продуцента на Paranormal Activity

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Итън Хоук (Ethan Hawke), номиниран двукратно за Оскар - за ролята си в полицейската драма Training Day и написването на сценария на романтичната драма Before Sunset, ще запише участие в новата продукция на Джейсън Блум (Jason Blum) - продуцент на Insidious и Paranormal Activity.

Все още неозаглавеният филм ще бъде реализиран със скромен за холивудските стандарти бюджет през месец септември, като мястото на снимките и сюжета му се пазят в тайна.

С режисурата на проекта се е заел Скот Дериксън (Scott Derrickson), който е участвал и в написването на сценария, партнирайки си с Робърт Каргил. Същите задължения Дериксън изпълни и при реализацията на блокбъстъра The Exorcism of Emily Rose, който генерира приходи от над $140 млн. в световен мащаб, а освен него, филмографията му включва новата версия на The Day the Earth Stood Still.

Сред най-скорошните изяви на Итън Хоук е участието му в телевизионната адаптация на Моби Дик, където си партнира с Уилям Хърт, изпълнявайки ролята на офицер Старбък. Филмът ще бъде излъчен в две части с премиерна дата 1 август. Той участва и в предстоящата лента The Woman in the Fifth на Павел Павликовски, която ще бъде излъчена преди края на 2011 г., в римейка на Total Recall, където си партнира с Колин Фaрeл и в телевизионния филм Exit Strategy на Антоан Фукуа, където изпълнява главната роля.

Същевременно Дериксън се подготвя за снимките на още един нов проект – лентата Goliath, чиято премиера Relativity Media планират за 2012 година.

Сподели.