Не шепнете Bloody Mary! Дебютен трейлър на хитовия sci-fi хорър "Паранормална активност 3"

Pinterest LinkedIn +

След като цели три години чакаха, за да създадат продължение на хитовия sci-fi хорър "Паранормална активност" (Paranormal Activity), от Paramount явно решиха да наваксат и само месеци след появата на втората част, дойде ред и на трета.

Този път обаче, продуцентите очевидно не са готови на повече експерименти след този с Тод Уилямс (Tod Williams), който замени Орън Пели за сикуела с идеята за още по-внушителни цифри в сравнение с оригинала - задача, която въпреки значително завишения бюджет ($3 млн. срещу едва $15 000 за дебютния филм), така и не бе постигната. 

Така, зад реализацията на мистичния хорър застана режисьорското дуо Хенри Джуст (Henry Joost) - Ариел Шулман (Ariel Schulman), докато със сценария се зае Майкъл Пери (Michael Perry).

Точно той трябваше да постигне злокобната атмосфера, при това представяйки предисторията на онези ужасяващи събития, сполетяли главните герои в първите два филма от поредицата.

Как се е зародила злата сила, каква е тайната й и защо се случва всичко, което се случва?! Ще разберем на 21 октомври, когато двете малки сестри ще се сблъскат с последиците от прошепнатото... "Bloody Mary".

Дотогава нека все пак добием известна представа какво точно ни очаква с дебютния трейлър на Paranormal Activity 3.


Сподели.