Момиче разкрива собствения си убиец в "Честита смърт" (трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Колежанката Трий Гелбман се озовава във времеви капан и за да се освободи, трябва да разбере как е умряла.

Трий Гелбман (в ролята Джесика Рот − "Ла Ла Ленд") е руса колежанка без особени задръжки, която прекарва времето си в забавления с момчета и партита. Една сутрин тя се събужда в студентското общежитие на младежа, с който е преспала, връща се вкъщи, прекарва деня си в скандали със своите близки, за да се озове вечерта сама и да бъде... убита от тип със смешна маска на лицето.

След това тя отново се събужда в същото студентско общежитие и преживява почти същите неща, докато накрая не се озовава отново срещу своя тайнствен убиец, за да загине. И така − пак и пак.

Трий е във времеви капан и ще остане в него, докато не разкрие човека зад маската, който я убива по десетки различни начини. А цялата тази налудничава история е сюжетът на филма "Честита смърт" (Happy Death Day), чиито първи трейлър излезе току-що в интернет.

Всъщност филмът има по-дълбоко послание от това да разберем кой е психарят, отнел живота на Трий по толкова различни начини. Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, момичето вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка. За да успее да избяга от капана на повтарящия се кошмарен ден, тя трябва да преоткрие света. И най-вече себе си.

Лентата е дело на продуцентската компания Blumhouse ("На парчета", "Бягай!", "Камшичен удар") и ще излезе по кината на 20 октомври 2017 г. Режисьор е Кристфър Ланрън ("Паранормална активност: Белязаните"), който е и сценарист заедно със Скот Лобдел. Продуцент е Джейсън Блум, а в ролите са Джесика Рот, Израел Брусард, Руби Модин, Чарлс Айткън, Лаура Клифтон и др.

 

Сподели.