Рачков ли е Бебето от "Маскираният певец"?

Pinterest LinkedIn +

Наскоро публиката беше изненадана от новината, че Рачков няма да бъде водещ на шоуто "Маскираният певец". Вместо него към Зуека се присъедини Герасим Георгиев-Геро, а злите езици заподозряха разрив в отношенията между Рачков и продуцента на шоуто Маги Халваджиян.

Днес обаче мистерията като че ли започна да се разплита. Един от колоритните участници на сцената, маскиран в образа на Бебето, събуди сериозни подозрения сред панелистите. Този път те са Азис, Михаела Маринова и актьорът Владо Пенев и се обединиха около мнението, че зад миловидното бебе с голяма глава и мускулести крака се крие именно Димитър Рачков.

Предстои да разберем дали са познали!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.