Провал в „Маскираният певец“! Зрители викат екзорсист, негодуват и срещу журито

Pinterest LinkedIn +

„1,8 милиона разочаровани зрители“ – така може накратко да обобщим отзивите на зрители след първото издание от втория сезон на „Маскирания певец“.

Фенове на забавното шоу са крайно разочаровани от старта на музикалното риалити, като най-много критики отнесе стилистката Кремена Халваджиян заради костюмите. Съпругата на продуцента Маги Халваджиян в действителност доста е сменила стила в новия сезон.

Хорър визията на повечето маски бе посрещната с негодувание от зрителите, които – къде на шега, къде в действителност – поискаха екзорсист да влезе в предаването и да изгони злите демони, които се разхождат на сцената.

„Що за маски са това?! Шоуто се излъчва в праймтайма на Нова ТВ, голяма част от аудиторията е под 12 години. 7-годишният ми син ви е голям фен, но видях ужасът в очите му, когато Палячи и Змията излязоха на сцената“, „Уважавам таланта на Кремена Халваджиян, но този път се изложи“, гласят само част от коментарите .

Зрители изразиха и разочарованието си от избора на панелисти и най-вече – от липсата на Димитър Рачков като водещ. „Неговият заместник Герасим Георгиев- Геро е свежо попълнение, но липсата на Рачков се усеща осезателно. Липса душата на шоуто! Жалко много жалко, драги“, цъкат с език фенове.

За капак на всичко, предаването стартира с грандиозен гаф, като в продължение не 5 мин излъчваха без звук. „Първият епизод на „Маскираният певец“ беше като филм на Чарли Чаплин“, шегуват се в нета. Водещите се опитаха да замажат гафа, обръщайки го на майтап, но не им се получи.

Сподели.