Зрителите бесни: Осипова превърна „Фермата” в еротично риалити!

Pinterest LinkedIn +

Зрителите, които следят „Фермата” още от първия сезон на формата, възнегодуваха срещу представянето на Жанета Осипова.

И в други сезони е имало участнички, които са се опитали да трупат точки въз основа на представяне „+ 18”. Блондинката обаче надхвърли всички очаквания и превърна формата в еротична компилация.

Последната изява на плеймейтката, която нагорещи страстите, е чисто и просто къпане.

Вместо да се замие на две, на три Жанета направи всичко възможно да се изтърка до последно. Насапуниса показно всяко кътче от тялото си, като направи всичко възможно камерите да уловят всяко едно от изкусителните й движения. Охка, пъшка и накрая намери дори кой да я изплакне.

Цялото това еротично представление провокира цяла вълна от негативни коментари.

Едно време „Фермата” беше предаване за справяне с различни от комфортните условия, с които участниците са свикнали.

Е, да, обаче сега се оказва, че форматът се е превърнал в поредната надпревара за пошлост и голота...”, пише потребителка, недоволна от случващото се на малкия екран.

На участниците във „Фермата” не изглежда обаче да им пречи поведението на Осипова. Намериха се не само такива, които да я гледат, но и да й помогнат да изплакне знойното си тяло. Зезвекът в изданието Ангел беше първи кандидат, който обилно изплакна Жанета с жълта лейка насред полето.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.