Яко оплюха Жанета Осипова: Уж я бяха пребили, ама уж не са!

Pinterest LinkedIn +

Плейметката Жанета Осипова орева медиите с това, че е била жестока пребита от известната фризьорка Вили Боршукова. Дни наред тя се представяше за жертва.

Докато в един момент собственичката на един от любимите на звездите фризьорски салони й писна. Тя застана с името и лицето си и отрече всички обвинения.

Думите си Вили потвърди със запис от охранителните камери в салона. От видеото ясно личи, че плеймейтката идва, за да замени продукт. Получава отказ и дотам. Тръгва си жива и здрава. И ситуацията приключва.

Но не и във въображението на бившата държанка на Христо Сираков. Инсценировката е толкова жива и истинска в главата й, че Жанета дори публикува снимки на медицинско, в което уж са описания получените наранявания.

Е, да, обаче, истината се оказа друга.

Уж е бита, ама само уж!, одумват я здраво феновете и се дразнят на глупавия номер за популярност.

А Осипова продължава да впечатлява.

Към днешна дата се появи дори чат между мнимата жертва и гримьорът Ивайло Колев, в който тя признава, че историята е скалъпена.

„Знаеш как...“, четем в чата. И от написаното става още по-ясно каква е целта.

Сега в ход е Боршукова, която й обещава, че няма да й остане длъжна. Задействала е вече адвокатите си. В ход е жалба за клевета и оронване на престижа.

Фризьорката, в чиято защита застанах десетки известни лица, е готова да си търси правата в съда. Надява се, скоро Жанета да се озове точно там, пишат медиите.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.