Плеймейтката Жанета Осипова се омъжи по жартиери пред "Св. Александър Невски" (снимки)

Pinterest LinkedIn +

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова вдигна сватба. Горещата плеймейтка вече е омъжена дама, разкри самата тя в социалната мрежа. "Не смятах да го обявявам публично, но вече е факт! Аз съм Госпожа!", сподели вълнението си тя.

Избраникът на популярната блондинка е Георги Георгиев-Готи, председател на партията "Българско национално обединение". Събитието успя да привлече погледите на стотици, тъй като се разигра пред катедралния храм "Св. Александър Невски" в София.

Булката беше в бяло от глава до пети, а тоалетът ù се състоеше от було, ефирно секси бельо и чорапи с жартиери.Младоженците демонстрираха страхотно настроение, а няколкометрова бяла лимузина ги очакваше, за да ги отведе към първата им брачна нощ.

Младото семейство ще бъде напътствано в живота от актьора Александър Гончаров. Той пое ролята на кръстника, или по-точно на Кръстника, който смята да бди над моделката и да се грижи тя да е щастлива с мъжа до себе си.

Всъщност това не е истинска сватба, ами клип към новото парче на Готи "Правиш ме Crazy", но пък действащите лица споделиха пред Автора, че се обичат...

Сподели.