Жанета Осипова измръзна на снимките на "Правиш ме Crazy"

Pinterest LinkedIn +

Мис Плеймейт 2018 разголва прелести в клипа на Георги Георгиев-Готи

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова разбуни духовете още преди седмица, вдигайки сватба по жартиери пред храм "Св. Александър Невски". Както Avtora тогава разкри, провокативните сцени се оказаха част от снимките към видеото на Георги Георгиев-Готи "Правиш ме Crazy". Самият Готи разказа някои пикантни подробности, останали зад кулисите около създаването на клипа.

Сексапилната блондинка, която посрещна първия сняг пред църквата само по бельо и було, измръзнала сериозно по време на работния процес. Хорото, което тропна тя заедно със свидетелите на брачното събитие, за малко да ù коства настинка. Тя обаче спасила положението с повечко количество шампанско в лимузината, която разходи младоженците и техните гости. Пенливата напитка се леела щедро и от нея пострадали дори тоалетите на някои от присъстващите.


Така или иначе изкуството изисква жертви, а както го определя Осипова, то няма и не може да има никакви граници. Ето защо тя отхвърля критиките по свой адрес и не намира нищо скандално нито в булчинската си рокля, нито спрямо избраната локация за направата на видеото.

Готи, който е и председател на партия "Българско национално обединение", е категоричен, че у нас само така може да спечелиш вниманието на публиката. Георгиев е автор и на документалния филм "Осмото чудо", но медиите не отразили проекта му толкова, колкото пикантните му изяви в музикалния бранш.

Други интересни персонажи в "Правиш ме Crazy" са Дон Карлеоне от "Кръстника" (Александър Гончаров) и Отчето (Георги Низамов).


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.