Адвокатът Асен Илиев с втора загуба на Арената във "Фермата". Юристът падна с 10 на 0 от пилота от гражданската авиация Петър

Pinterest LinkedIn +

Адвокатът Асен Илиев напусна "Фермата", след като претърпя драматична загуба на Арената в събота вечер. Той бе разгромен от опонента си Петър Петров, който спечели с лекота всички битки и с финален резултат от 10 на 0 успя да защити мястото си в стопанството. За юриста това е втора загуба в дуел от началото на сезона. Преди месец той беше победен от Митко Манолев-Шестака, но получи безпрецедентен шанс да остане в шоуто.

Пилотът и бивш футболист Петър показа превъзходство във всяко изпитание - от рязането на греди до премятането на тежки варели, но определи представянето си, като "лека тренировка". Асен не успя да смогне на темпото на противника си и виейки от болка, се отказа от една от битките - изтръгването на гумени патета от мрежа, по която тече слаб ток. Въпреки че падна в дуела, юристът си тръгна с гордо вдигната глава и с подарък - колие с дървен кръст, ръчно изработен от поддръжника му Ангел Тенев.

"Тръгвам си, но се чувствам победител. Успях да потисна егото си и се радвам, че усещам промяна в себе си. Преди преценявах хората първосигнално, сега вече гледам по-дълбоко. Видях, че мога да оцелявам във всякакви условия и правих неща, които не съм смятал, че може да ми се отдават. Градските хора сме изгубили усещане колко лесно е нашето ежедневие, всичко ни идва наготово и не го оценяваме. Когато цял ден си мелил брашно за един хляб, вкусът му е различен и си даваш сметка през какво си минал, за да го имаш на масата", разказа на сбогуване Асен. Сред успехите си той отбеляза и факта, че като ратай успя да спаси много болна овца, за което получи поздравления от стопанина Андрей.

Победителят във втория мъжки елиминационен дуел остана напълно хладнокръвен до сбогуването си с Асен, когато не успя да сдържи емоциите си и се разплака. "Всеки, който си тръгва, ще ни липсва, без значение чия страна в дуела сме заели", призна Петър, който ще празнува победата си с дамаджана вино от избата на един от най-колоритните участници в шоуто - винопроизводителя от Мелник Митко Шестака.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.