Зрители: ДОЛУ „Маскираният певец“! Никой не иска втори сезон от шоуто (Вижте защо)

Pinterest LinkedIn +

„Спрете „Маскираният певец“! Супер безинтересен формат е!“, „Тъпо шоу“, „Цялото семейство изобщо не сме впечатлени от предаването. Не предизвиква никакъв интерес". „Като две капки вода“ е много по-забавно, а това е боза. Не заемайте ефирно време с тази глупост“, „Предаването не грабва, а идеята да гледаме лигавещи се панелисти, които се преструват, че не знаят кой е зад маската, е меко казано обидна!“.

Това гласят само част от стотиците коментари на зрителите след обявяването на втория сезон на „Маскираният певец“. Шоуто ще стартира средата на септември, въпреки ниската гледаемост, която регистрира миналата година.

Според независимо проучване зрителската аудитория е дала най-ниска оценка на риалити формата в сравнение с подобни музикални шоута. Като причина повечето са изтъквали появата на едни и същи лица, които гледаме на екрана на Нова. Според други пък идеята на „Маскираният певец“ е добра, но родният му вариант е доста слаб.

Най-много обаче зрителите са се подразнили от екипа на панела, който трябва да коментира и отгатва кой стои зад маската. Така например още от самото начало се знаеше, че коментаторът в „На кафе“ Юлиян Константинов стои зад костюма на Шотландецът, но водещата Гала умишлено до последно се правеше на ударена.

След анонсирането на втория сезон на „Маскираният певец“ в страницата във Фейсбук 90% от коментарите са негативни и никой не го иска отново на екран.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.