Мис България с нова корекция по себе си! Венцислава Тафкова напомпа още по-голям бюст! (ФОТО)

Pinterest LinkedIn +

С нов силикон се похвали Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Скандалната носителката на титлата изпъчи новите си придобивки в няколко кадъра от морето по бански и макар да не призна гласно за тунинга, по-бдителните й фенове веднага забелязаха промяната.

Тафкова определено е с едни гърди напред, като съдейки по последните й снимки, корекцията е правена съвсем наскоро. Неслучайно е подбрала изрязан бански, който да подчертае промяната и деколтето й да не остане незабелязано от морските гларуси.

„Винаги съм била фенка на естествената визия, но съм за корекциите, когато се налагат. Така бе и в моя случай – в последно време свалих много килограми и за свое самочувствие реших да направя тази корекция“, разкри малко след първата процедура Тафкова.

Както знаем обаче, за да изглеждат естетически добре, силиконовите гърди трябва да се поддържат и имплантите периодично да се подменят. Вероятно и това е причината Тафкова да си направи повторна корекция. Другият вариант е миската просто да е искала да се порадва на по-голям размер. Доскоро тя твърдеше, че има по 375 кубика във всяка гърда, а съдейки по последните й снимки от морето, обемът е увеличен.

Дано само не залитне по гигантските бюстове като Джулиана Гани или по-зле – като Грешната Андреа с големите бомби.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.