Мис България 2020 се издаде за тайната на Алисия

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2020 Венцислава Тафкова не спира да пуска снимки от гръцките острови. Сексапилната брюнетка лека-полека разкрива своите тайни на привлекателната си визия. Преди няколко дни тя провокира последователите си, като извади на показ перфектно оформено тяло, а след това побърза да се похвали и с потъмнялата си кожа. 

Истината обаче далеч не е такава, каквато привидно изглежда. От описанието на снимката й става ясно, че явно причината за този тен не е добрият й ген. Венцислава сподели, че се старае да не излага лицето си на слънце, защото е изключително вредно за младата й кожа.

Тайната на зеленооката миска за мечтания тен се оказа дълго пазената тайна на Алисия! Венцислава винаги е изтъквала, че залага на разнообразното хранене и се стреми да поддържа здравословен начин живот. Явно това се отнася и за грижата за външния вид, защото Тафкова се грижи и за кожата си с натурални продукти от розови масла.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.