Милена Славова: Някакви нови агресивни организации нарочно демонстрират сила и мощ и нарочно провокират и разединяват обществото

Pinterest LinkedIn +

Рокаджийката Милена Славова сподели с последователите си във Фейсбук, че след няколко дни предстои дело срещу нея, от т. нар. ЛГБТИ общност. То е свързано с пост на певицата в мрежата от преди две години, който силно възмути въпросната общност и стана повод за грозни реплики и неприемливи "заплахи за побой, убийство по най-садистичен начин" и недопустими коментари по адрес на дъщерята на певицата.

Както Avtora.com вече съобщи, тогава някои популярни личности се осмелиха да подкрепят Милена, която реално беше подложена на публичен линч от представители на въпросната общност. Въпреки това тя беше подложена на продължително съдебно преследване заради своя пост в социалната мрежа, който гласеше: "Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ДУМИТЕ СИ".

Как се развива случаят към днешна дата обясни самата Милена Славова със съобщение във Фейсбук, което обаче впоследствие беше изтрито. Можете да се запознаете със съдържанието му по-долу:

"Приятели, на 13 септ. от 09 ч. във Върховния съд в София в Съдебната палата ще се разглежда заведеното дело срещу мен от ЛГБТИ общността за ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Заведоха го преди две години за това, че открито и публично изказах мнението си, че се обявявам против провеждането на Гей паради в София и затваряне на улиците в града. За това, че охраната на парада се плаща от нашите данъци, без никой да ни пита. Изказах мнението си на страницата ми във фейсбук и заваляха страшни обиди и хейтърство от "гей общността".

Странното е, че тази гей общност не са онези гейове, с които се познаваме и поддържаме приятелски отношения с години.Това са някакви нови агресивни организации, които нарочно демонстрират сила и мощ и нарочно провокират и разединяват обществото. Имах заплахи за побой, дори за убийство по най-садистичен начин. Започнаха да пишат гнусни измислици и глупости за дъщеря ми /тогава беше на 13г/ и т.н.

Блокираха ми Фейсбука за дълго време, записаха аудио и видео с долнопробен текст върху песента ми ХАХА и я качиха в youtube. Пародията на песента обиколи нета. Нова ТВ ме поканиха на дебат в предаване на живо, където обясних пред всички зрители, че не съм против гейовете, дори имам няколко такива приятели/лки, но те не са от тези, които са по парадите. Те са нормални, интелигентни хора с професии и никога не са били арогантни и агресивни! Винаги сме се разбирали, работили и комуникирали нормално! Кой каквото прави си го прави в къщи, като затвори вратата на спалнята си! Но нещо се обърка с тези неща и започнаха да се израждат в друга насока.


Вече не може да изказваш публично и открито мнението си, и ако не ги подкрепяш и не приемеш джендър идеологията, веднага ставаш мразен враг No:1 !!! Нападат те, като хиени, групово, защото така се чувстват силни.

След намеса на адв. Мария Янева спечелихме първото дело. Второто го спечелиха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Не знам какво ще стане, като гледам накъде върви държавата! Господ да ни е на помощ и да пази най-вече децата ни!!!

P.S. 
Забравих да напиша защо ги нарекох "извратеняци ", защото някой беше качил снимки от гей парад на някакъв, който си беше забил българското знаме в задника. Чашата преля... Като стана национален скандал за това, снимката изчезна безследно от Фейсбука".

Снимка: Milena Slavova | Facebook
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.