Мария Игнатова с комедийно шоу в столичен клуб на 14 и 15 февруари

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Мария Игнатова получи покана от един от най-популярните столични клубове, за да направи свое шоу на сцената му. Хумористично, иронично и саркастично, зад него стоят сценаристите на "Господари на ефира". 

На 14 февруари водещата ще превземе сцената на "Carussel" заедно с колежката си Алекс Раева и специалните им гости Ненчо Балабанов и Рафи. Заради очаквано големия интерес клубът обяви и втора дата – 15 февруари.

"Омръзнало ли ви е от абсурдите, които ни заобикалят? От всички недоразумения и нелепици на родната ни действителност? От политици и други лъжци, фалшиви хора, от които на всички ни е писнало? Вярвам, че един от най-добрите начини да се справим с това са хумора и иронията. Приготвили сме много от тях, обещаваме шеметни моменти на смях, хубава музика, хумор без цензура и без политическа коректност", споделя подробности от кухнята Мария. "Ако и вие като нас се чудите какво да правите на 14 февруари, заповядайте да го прекараме заедно със смях и музика".

Билетите за шоуто се продават тук.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.