6 бона заплата прибира Мария Игнатова в „Папараци”

Pinterest LinkedIn +

Заплатата на Мария Игнатова като водеща на „Папараци” през следващия сезон се е закотвила на 6 000 лева, коментират запознати.

Според хора от телевизионните среди, Мария имала леки скрупули по отношение на това да оплюва от ефира известните хора у нас.

Немалката заплата обаче бързо изтрила съмненията от мислите й. И бившата изгора на Рачков се съгласила не само да се гъбарка с елита, но и на воле да изрита Венета Райкова от стола на водещата.

Все пак доза успокоение за Игнатова носи факта, че в новия си сезон предаване ще промени леко основния си уклон. Според авторите „Папараци” ще се превърне в комедиен таблоид, каквото и да означава това.

Феновете са тези, които анализират и дават предположения. Според тях пак ще се вадят черни и кирливи ризи, но те ще се представят с доза шега или по-скоро подигравка.

Не липсват и такива, които са на мнение, че Игнатова няма да се справи.

Четат се коментари, че в тона й липсва пиперлива нотка, която е задължителна за предаване като въпросното. Мария била прекалено праволинейна в ефир. А всеки опит да го играе „лошо момиче” излизал гротеска.

Как ще се представи блондинката, ще видим наесен. Но без съмнение ще се постарае, защото заплатата си заслужава, завършват зрители.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.