Рачков запозна Мария Игнатова с новата си! Водещата му натри носа с мускулестото си гадже (СНИМКИ от срещата)

Pinterest LinkedIn +

Бившата популярна светска двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова представиха един на друг новите си половинки. На партито по случай рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян актьорите за първи път се появиха заедно с новите си гаджета.

Комикът с гордост и самочувствие запозна Мария Игнатова с плеймейтката от Хасково Анита Димитрова. Бившата му обаче не му остана длъжна и му представи мускулестия симпатяга Ивайло Цветков-Нойзи.

Културологът събра погледите на всички дами в заведението с тузарския си стил и мачовското си поведение. Нойзи е изключително интелигентен и направи много добро впечатление на близките на Мария.

В същото време понапълнелият Рачков рязко контрастираше с биреното си коремче на знойната си приятелка Анита. Секси блондинката бе заложила на бял впит панталони и черно изрязано бюстие.

40-годишната Мария Игнатова пък блестеше в черна кожена пола, която подчертаваше съвършената й стегната фигура. Заедно с гаджето си Ивайло Цветков-Нойзи се бяха „mach-нали“ с черни къси кожени якета и гости на партито ги спрегнаха за най-яката двойка на купона.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.