"Ново 20!" Венета Райкова аут от "Папараци" – измести я Мария Игнатова!

Pinterest LinkedIn +

На 20 септември в ефира на bTV стартира първият по рода си комедиен таблоид у нас "Папараци – ново 20!". Шоуто ще постави родните звезди отново в центъра на вниманието, но гледната точка този път ще бъде различна и… хумористична, съобщават създателите му. И... без Венета Райкова и Николета Лозанова, които се изредиха на стола на водещата до момента, допълваме ние.

В изцяло новото собствено студио ще влезе лице, което познаваме от друга телевизия (Нова телевизия) и от друго предаване ("Господари на ефира") - Мария Игнатова. Тя е подготвила "20-те въпроса на Мария Игнатова", които ще бъдат в основата на нейните срещи разговори с гостите. Чаровната водеща обещава да разкрие тайните на звездите, но по един непринуден и приятелски откровен начин.

Актьорът Даниел Пеев-Дънди е "ново 20" в комедийния таблоид. Основната задача на втория водещ ще бъде да изненадва Мария всеки път и да даде още един поглед към госта в студиото. Дънди е готов да изпълнява новата си роля с усмивка и чувство за хумор.
Мария Игнатова и Даниел Пеев-Дънди

Дънди ще има и своя рубрика в специалното дигитално съдържание на "Папараци – ново 20!" в сайта btv.bg. Той ще дава съвети на хората как да се справят със светския живот, например. В интернет пространството феновете на шоуто ще могат да гледат още популярната рубрика "Hate park" и специалните срещи на Бети Методиева с гост звездите преди и след участието им в "Папараци – ново 20!".

Хитовата рубрика "Мирон става ВИП" ще продължи да бъде основен акцент в "Папараци – ново 20!". Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.

Продуцент на "Папараци – ново 20!" е компанията на Иван и Андрей "Междинна станция".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.