Мария Бакалова става супергерой в "Пазителите на галактиката 3"

Pinterest LinkedIn +

Номинираната за "Оскар" Мария Бакалова ("Borat Subsequent Moviefilm") се присъединява към кинематографичната вселена на "Marvel" с ключова роля в "Пазителите на галактиката 3" ("Guardians Of The Galaxy Vol. 3"), разкри "Deadline Hollywood".

Снимките на новия филм на "Marvel" започнаха през ноември 2021 г. и приключиха наскоро. В лентата участват още Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Баутиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Поултър, Чук Ивуджи.

Режисьорът Джеймс Гън беше съобщил на последователите си, че във фантастичната сага участва и един "необявен актьор", а преди няколко часа отговори в Туитър на предположението на "Deadline Hollywood", че става въпрос именно за българската звезда в "Борат". В социалната мрежа Гън изрази учудването си, че на журналистите им е отнело толкова много време, за да разкрият името на Мария Бакалова, и допълни, че тя е невероятна: 

Туит на режисьора
Каква е нейната роля във филма, засега не се разкрива. 

Звездата на българската актриса Бакалова изгря, когато Саша Барън Коен я избра да играе дъщеря му в "Borat Subsequent Moviefilm" - припомнят т "Deadline Hollywood" и допълват, че ролята й донесе както тежки критики, така и няколко награди, включително номинация за "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля. Актуални нейни проекти са черната комедия "Bodies Bodies Bodies", която получи добри отзиви на големия културен форум "South by Southwest" (SXSW), както и романтичната комедия "The Honeymoon" на която Бакалова е и продуцент. Други холивудски филми с нейно участие са "Women Do Cry", "Last Call", "Transgression" и "The Father". 

Първите два филма от поредицата – "Пазителите на галактиката" от 2014 г. и "Пазителите на галактиката 2" от 2017 г. – спечелиха общо над 1,6 милиарда долара в световен мащаб. Премиерата на третия филм е предвидена за 5 май 2023 г.
 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.