Logitech Sports Headphones - "бронираните" слушалки

Pinterest LinkedIn +

MP3 плейърите са вече достатъчно достъпни и масови, за да се превърнат от луксозен аксесоар в ежедневие. Но много често слушалките им са неудобни и не много качествени. А и ако имате по-активно ежедневие, тяхната крехкост се превръща в проблем, особено ако обичате да носите музиката навсякъде със себе си и не сте склонни на компромиси.

Слушалките на Logitech са изработени от гумиран и доста издръжлив прозрачен материал. Освен това са водоустойчиви. Не, не бързайте да се гмурнете с тях в басейна, освен ако не желаете 12 волтова дъга от едното си ухо до другото. Те са приспособени за всякакви неблагоприятни условия докато спортувате - дъжд, изпотяване, полепващ прах. Перфектни са за сутрешния джогинг или едночасова активна тренировка във фитнеса.

Прилепват много добре към ушите, покривайки ги изцяло и изолирайки околните звуци за по-добро качество на звука. С "кукичките" на всяка слушалка се закрепват добре и няма опасност да паднат дори при необуздано куфеене или при спринт. Освен това изглеждат добре - светлозеленият им "лайм" цвят е глътка свеж въздух сред стандартните черни или перлено бели слушалки.

Разполагат със стандартен конектор, подходящ за MP3 и CD плеъйри, както и за компютър. Въпреки че работата зад бюро не е една от най-активните физически дейности, те са подходящ избор заради високата си издръжливост. Дори заливането с кола или кафе по всяка вероятност няма да им се отрази пагубно.LOGITECH SPORTS HEADPHONES LIME

- Елегантен и ергономичен дизайн
- Водоустойчив материал, който ги прави идеални за спорт
- Прилягат плътно на ушите
- Звук: Stereo
- Свързване: 3,5 mm Connector


Купи от: PLESIO

Сподели.