Logitech NASCAR Racing Wheel - почувствай скоростта!

Pinterest LinkedIn +

Скоростта е в кръвта! Някои я имат, някои - не. Но пред РС-то само с добър волан, потреперващ при всяко по-мощно даване на газ, можете да добавите автентичност и много повече удоволствие, недостижими при управление с клавиатура.

Гейм аксесоарите еволюираха, за да задоволят нуждите на пазара и потребителите. Можете да управлявате всяка игра само с помощта на мишката и клавиатурата и дори при някои като шутърите това е най-добрият начин. Но при състезателните игри това не е така. Свързано е с механиката на управление на самите коли - реално с клавиатура не можеш да направиш нормален завой под мек ъгъл. Вместо това с комбинация от бързи натискания караш колата да прави леки корекции. Също така е невъзможна плавното подаване на газ - винаги се отчита натискане на педала до ламарината.

Всеки един от модерните волани променя това. На първо място освен самия волан в пакета получавате и два педала - за газ и спирачка. Така дори и само като усещане се доближавате доста повече до усещането за реален автомобил. С педалите и волана пък играта става по-плавна, тъй като има възможност да се регулира мощността и ъгъла на завой, при което управлявате колата си много по-добре и ефективно. Отначало е малко трудно да се свикне, но след това можете да оцените всички удобства особено при влизане и излизане от завой и по-сложните маневри.

Вибриращата опция е един от бонусите към пакета. С нея буквално усещате калдъръма под гумите. При сблъсък целият автомобил се разтърсва, докато при смяна на настилките (улица - черен път) ще потреперва лекичко на всяка бабуна.

Воланът на Logitech разполага с всяка една от тези функции. Удобен е и има големината на стандартен спортен волан. Закрепва се лесно и добре към бюрото, което гарантира спокойствие по време на игра. Освен това в центъра му има множество функционални бутони, на които можете добавите функции по ваше желание (нитро, ръчна спирачка и всички останали опции, които сметнете за нужни за контрол над играта). Педалите са релефни, за да се избегне хлъзгането на крака по тях. А връзката с компютъра е през някой от USB портовете. Просто го включвате, PC-то ви го разпознава автоматично и започвате да играете. Внимателно на светофарите!

Купи от: PLESIO

Сподели.