Конференция “Digital B2B Technologies 2018" в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Поради големия интерес в сферата на дигиталния маркетинг Digital4Plovdiv се завръща с пълна сила и сме готови да споделим новите си идеи с вас.

Какво ви предстои?

Очаквайте на 12 октомври 2018 година конференцията "Digital B2B Technologies 2018".

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на B2B индустрията. Ще имате възможност да обменяте опит и контакти с известни колеги от този бранш.

Digital4Plovdiv тази година стартира с две конференции: "Дигитален маркетинг за хотели и ресторанти" и "Международна онлайн търговия". И двете завършиха с голям успех.

Продължаваме със следващото ни голямо издание: Конференция "Digital B2B Technologies 2018". В него участие ще вземат специалисти в сферата на B2B бизнеса, като ще научите полезни съвети и ще чуете най-добрите казуси и примери от реалната практика.

Какво да очаквате?

Над 40 лектори като: изпълнителния директор на SAP България, управителя на IDC България, изпълнителния директор на Cloud Face, ръководителя на отдел "Управление на риска" на Telelink, член на управителния съвет и изпълнителен директор към Next Consult, ръководителя на отдел "Корпоративни клиенти" на Auxionize, основателя на PaySera, управителя на Internet Media Group и SEOMAX.BG, TЕZ, основателя на Navigato, управител за България на MediaPost, изпълнителния директор на SIS Technology, директора "Маркетинг и продажби" към Horizon, арт директора на Pixar, Coca-Cola, UniCredit и много други известни лектори.

Освен това Дигитална агенция SEOMAX (част от IMG) като главен организатор на конференцията организира Нетуоркинг коктейл, където ви очаква делова атмосфера, нови контакти и приятни събеседници. Ще имате възможност да се запознаете отблизо с известни специалисти в сферата на дигиталния маркетинг и да зададете своите въпроси лично.

Конференцията ще се проведе на 12 октомври в град Пловдив, в Международен панаир Пловдив, а гостите на събитието ще могат да чуят най-актуалните теми в лекции, които ще бъдат разпределени в 4 панела:

Панел 1: "Бранд, Идентичност, Реклама"
Панел 2: "Структура, Процеси, Персонал"
Панел 3: "Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения"
Панел 4: Дискусионен панел: "Индустрия 4.0"

Част от темите ще бъдат:

- Управление на онлайн репутацията /Online Reputation Management (ORM)/
- Бранд журналистика. Ново явление или съчетание на три направления.
- GDPR. Това, което трябва да знаете за новите правила за защита на личните данни.
- Keynote - BPM- Управление на бизнес процесите в B2B индустрията.
- Мобилните приложения в В2В индустрията – нова дигитална "мода" или актуален инструмент за бизнеса.
- Ивент мениджмънт. Работеща стратегия за изграждане на бранда в В2В индустрията.


Бизнесът е тук, а Вие?

За повече информация и записвания:
https://b2b.digital4plovdiv.com/


Промокод за всички приятели на AVTORA с включени 30% отстъпка: AVTORA30D4P
Сподели.

Относно автора

Издател, SEO експерт, мечтател, бачкатор, голям фен на музиката и животинките. В очакване на доброто...