Колоездачът, заснел наглия Тити Папазов: Извинение от него не съм получил (ВИДЕО)

Pinterest LinkedIn +

„Тити не ми се е извинявал лично. Тагнах го в страницата си под видеото с нарушенията. Помрънкал е пред журналисти, защото не може просто да подмине.“

Това заяви колоездачът Галин Панчев, заснел баскетболния треньор на сините Тити Папазов в серия от нарушения. Въпреки това Галин няма намерение да подава сигнал до полицията за случилото се и смята, че публичното споделяне на видеото е достатъчно.

Скандалното клипче с Тити се разпространява мълниеносно в социалните мрежи и медиите. Във видеото се вижда как Папазов първо минава на червено, а след това спира автомобила си в зоната за велосипеди, за да говори по телефона. Колоездачът отбива и прави забележка на Тити, че е спрял на велоалея. „Аре бегай и не се обаждай“, нагло му отговаря Папазов.

Първоначално треньорът на сините заяви пред медиите, че мъжът от видеото не е той. От клипа обаче се вижда лицето му, ясно се чува неговият глас, а номерът на автомобила лесно може да бъде разпознат.

Час по-късно все пак Папазов реши да си признае, за да „не го изкарат лъжец“. „Да, това е моят автомобил. Гледах видеото, на записа изглежда ужасно. Всъщност, като минавах, видях, че нямаше коли, не съм самоубиец, но това не ме оневинява. Не се сърдя на гражданина, който ме е снимал“, обясни Тити.

Поведението му на пътя предизвиква вълна от негативни коментари из социалните мрежи. Личната страница на треньора също бе залята от обиди и ругатни, най-вече заради отношението му към колоездача, което бе определено като мутренско.

„Такива джигити като теб убиха Милен Цветков на пътя!“, „Нахален тъпунгер! Ние возим децата си по улиците, където ти минаваш на червено“, „Голямо разочарование! Радетелят на спорта си показа истинското лице. Явно сълзите ти са само запред телевизията“, гласят някои от най-меките коментари в интернет.

Сподели.