Валери Божинов РАЗПЛАКА мрежата с обръщение към капитана на "Левски": Ти си мъжкар, ще се излекуваш

Pinterest LinkedIn +

Валери Божинов се обърна с трогателно видео към колегата си – капитана на „Левски” Живко Миланов. Повод за видео картичката е сбогуването на капитана с футбола.

Футболистът на синия клуб се раздели с феновете и с терена, слагайки край на спортната си кариер. С искрено обръщение към феновете Миланов разкри, че е диагностициран със заболяване на белия дроб.

Не става дума за злокачествен здравословен проблем, а за състояние, което може да се преодолее чрез адекватна лекарска помощ, допълва футболиста. Болестта обаче е причината капитанът на „Левски” да окачи бутонките на пирона и да обърне внимание на здравето си.

Занапред ще съм фен и ще гледам отстрани!, коментира бъдещето си Миланов и със сълзи на очите напусна терена след последния си мач като състезател.

Също толкова сърцераздирателно и емоционално е и обръщението на Валери, с което той потопи в сълзи последователите си в Инстаграм.

С няколкоминутното видео, споделено в личния му профил в Инстаграм, Божинов се обърна към своя приятел, колега, пример. Той си спомни за моментите, с които Миланов са били рамо до рамо и са споделяли емоциите около футбола заедно.             

Истински човек, професионалист, мъжкар са само част от определенията, с които нападателят възвеличава капитана си. И му напомня, че всяко начало има и край. Но края на връзката на Миланов с футбола е още твърде далеч.

В трогателната изповед на Валери място намира и силната връзка, която двамата са създали на ниво семейство. Напомня му за прекрасните деца и близките около него, за възможностите, които тепърва ще се открият пред него.

Всички тези силни и искрени думи предизвикаха и вълна от коментари. Футболните фенове застават плътно зад думите на Божинов и желаят кураж и сили в битката на Миланов с болестта.

Сподели.