"Колко ми липсваш" – втората песен на "4Magic"

Pinterest LinkedIn +

"Колко ми липсваш" е заглавието на новия сингъл на победителките от последния сезон на "X Factor" – групата "4Мagic".  

След успеха на дебютното им парче, което се задържа рекордните за годината 26 седмици на първо място в официалната еърплей класация на България "Топ 100", момичетата вече са готови с втория си сингъл, отново колаборация с румънския топ продуцент Monoir. Зад музиката стои той, а текстът този път е изцяло на български език и е написан от самите 4Мagic. "Колко ми липсваш" е в денс стил с мелодична вокална линия и завладяващи пиано акценти.

Видеото представя една по-различна концепция в черно и бяло на режисьора Кирил Киров-Кико, който умело успява да извади на показ емоциите на Валентина, Елия, Елеонора и Никол.

"Все още не можем да повярваме какво се случва! Само преди година стояхме на сцената на "Х Factor", когато ни обявиха за победител. След това наблюдавахме колко много успех натрупа дебютната ни песен "Тоgether (Вечерай, Радо)". И сега настъпи най-правилният момент за второ парче. Вложихме много любов и чувства в него и се надяваме, че и то ще бъде прието по същия начин от всички наши фенове", споделят момичетата от "4Magic".


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.