"4Magic", Тита, Дара и Михаела Маринова с хитови премиери на 7 юни в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

На 7 юни в Пловдив ще бъдат представени премиерно някои от новите български летни хитове. Точно в 20:00 часа площад "Централен" ще посрещне на голямата сцена на "Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour"  Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, "СкандаУ", Тита, Дара, DJ Doncho, балет "Nova", Ballan, "4Magic" и Pavell & Venci Venc’.

В родния си град очарователните момичета от "4Magic" ще се качат за първи път на голямата сцена на турнето, за да изпълнят хита си "Together (Вечерай, Радо)". Концертът ще бъде премиерен и за други трима изпълнители.

Едва ден след официалната премиера на новия си сингъл "Очи в очи" Михаела Маринова ще го изпълни на живо за своите почитатели. Малката пораснала Тита ще докаже пред публиката, че "
Photoshop" е най-новият ù хит, но не и приложение, което използва. Предпремиерно Дара ще представи новото си парче "Все на мен".

Следващата дата от "Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour" е на 21 юни във Велико Търново.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.