"Все на мен" е новият сингъл на Дара (видео)

Pinterest LinkedIn +

Днес е премиерата на новия сингъл на Дара "Все на мен", съобщиха за Avtora.com от "Вирджиния рекърдс". Премиерата се осъществява едновременно във всички дигитални платформи и в радио ефира.

Припомняме, че парчето беше представено за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио малко преди певицата да грабне и наградата за най-добра БГ изпълнителка. Впечатляващото изпълнение на Дара на Наградите беше гледано и споделено стотици хиляди пъти, а тийзърът към клипа за рекордно кратко време се нареди сред най-популярните видеа в България. Клипът към "Все на мен" се появи точно в 18:00 ч. в музикалните телевизии и в каналите на "Вирджиния рекърдс" в YouTube и vbox7.

Автор на музиката, текста и аранжимента на "Все на мен" е отново Павел Николов от БГ Дуото на 2017 г. Pavell & Venci Venc'. Павел е отговорен и за успеха на предишните хитове на DARA "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". Дара е съавтор на текста и музиката на песента.

"Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Pavell толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него" – сподели изпълнителката.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков по сценарий на писателя Константин Трендафилов (Папи Ханс). Впечатляващата хореография в него, която видяхме и на сцената на Наградите на БГ Радио, е на Милен Данков. ''Дара е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто.. УАУ!" - коментира хореографът.

В клипа към сингъла Дара изгрява с ефектни визии, специално създадени за нея от българския моден бранд "Alessa". Тази вечер певицата ще е гост в "Шоуто на Слави" по bTV от 22:30 ч.

ФОТО КРЕДИТ: "Вирджиния рекърдс" / Борис Луканов


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.