"4Magic" оглавиха класацията за най-слушани песни в българския ефир с "Together (Вечерай, Радо)"

Pinterest LinkedIn +

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл "Together (Вечерай, Радо)" победителките в петия сезон на предаването "X Factor България" постигнаха първия си голям успех след края на формата. Проектът, продуциран от "Вирджиния Рекърдс", оглави не само официалната класация за най-слушана българска музика в ефира на България, но и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир (02.03 – 08.03.2018). Към момента лирик видеото и официалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. "Together (Вечерай, Радо)" е и най-търсената песен в платформата Shazam в България.

"Още когато чухме готовия запис, усетихме, че тази песен ще докосне хората с красотата на музиката и посланието си. Продуцентите ни сключиха сделки за разпространение на парчето в над 15 страни, но сме горди, че първото голямо признание за проекта идва именно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да видим как "Together (Вечерай, Радо)" се превръща в хит толкова скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали", споделят момичетата от "4Magic".

На 17 март те ще изпълнят "Together (Вечерай, Радо)" в зала "Арена Армеец" по време на спектакъла "Нощта на звездите". Освен че се подготвят за това събитие, певиците започват и работа по следващия си проект.
Сподели.