"4Magic" представиха дебютния си сингъл "Together (Вечерай, Радо)"

Pinterest LinkedIn +

Момичетата от "4Magic" представиха дебютния си сингъл "Together (Вечерай, Радо)". На 2 март (петък) пък ще състои премиерата на официалния видеоклип към песента на първата група, спечелила "X Factor" − България.

Видеото е снимано два дни в родния град на момичетата − Пловдив − от режисьора Николай Шопов със съдействието на Община Пловдив.

Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти Monoir. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен "Вечерай, Радо". Именно с изпълнение на "Вечерай, Радо" още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол се превърнаха в сензацията на петия сезон на "X Factor" у нас. 

"Много се вълнуваме, че толкова скоро след финала на "X Factor" ще зарадваме с дебюта си хората, които ни подкрепяха по време на предаването. Да работим с Monoir беше истинска привилегия за нас. Малко е да се каже, че сме щастливи от резултата. Песента е точно такава, каквато сме я мечтали! Вярваме, че с "Together (Вечерай, Радо)" можем да доближим българския фолклор до връстниците си и да припомним на всички каква красота се крие в него", споделят Валентина, Елеонора, Елия и Никол. 


Сподели.