"4Magic" с официално видео на дебютния си сингъл "Together (Вечерай, Радо)"

Pinterest LinkedIn +

Днес точно в 18:00 ч. в YouTube и VBOX7 каналите на "Вирджиния Рекърдс" излиза официалният видеоклип на дебютния сингъл на българската момичешка група "4Magic" – "Together (Вечерай, Радо)". 

Песента и видеото ще имат и впечатляващо разпространение извън България, тъй като "Вирджиния Рекърдс" са мобилизирали за проекта голяма част от партньорската си мрежа. "Амбициите ни за артистите, с които работим, са големи. Вече сме готови да се борим и за международен успех. Дебютът на "4Magic" се очертава като един от най-силните за 2018-та", коментира Саня Армутлиева.

Видеоклипът на "Together (Вечерай, Радо)" е заснет със съдействието на община Пловдив в рамките на два дни на някои от най-интересните места в родния град на момичетата – Античния театър, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база. "Това е първият ни клип и емоцията от преживяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше доста студено и ветровито, но адреналинът ни помогна да се справим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot кадрите, снимките в Амфитеатъра, както и в Капана, където зад нас гореше голям надпис "4Magic", разказват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. Режисьор на видеото е Николай Шопов.

Гледайте официалния видеоклип на "Together (Вечерай, Радо)" в 18:00 ч. тук.
Сподели.