"4Magic" записват своя дебютен сингъл

Pinterest LinkedIn +

Победителките в петия сезон на "X Factor", известни като група "4Magic", заминават за Румъния, където ще работят върху дебютния си сингъл.

Очаква се те да влязат в студио заедно с музикалния продуцент Крис Трейс, познат с псевдонима си Monoir. Той стои зад хита "The Violin Song" с фолклорен мотив от "Втора песен за из пътя" ("Second Song on the Road") на композитора Николай Кауфман в изпълнение на хор "Мистерията на българските гласове". През 2016 г. песента оглавяваше официалната класация за най-излъчвани песни в ефира у нас за осем поредни седмици, класира се на 6-та позиция в годишния чарт и заемаше челно място в класацията на Shazam в Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър, Украйна и други. Към момента видеото на "The Violin Song", заснето на българското Черноморие, е с над 60 милиона гледания в YouTube.  

Monoir приема предложението да работи с "4Magic", след като чува изпълненията им в "X Factor".

"Когато чух момичетата, бях силно впечатлен, предизвикателство e за мен самия да опитаме нещо заедно, защото наистина вярвам в младите и свежи таланти като тях. А и много харесвам българския фолклор, който е близък до румънския, мисля, че ще се получи интересен проект!", казва той.

Веднага след завръщането си от Румъния "4Magic" ще заснемат и първата си професионална фотосесия и ще стартира подготовката на видеоклипа към дебютния им сингъл. 

Сподели.