Група NI.co представи новия си сингъл "Само на думи"

Pinterest LinkedIn +

Новата година започва със силно музикално начало за група NI.co. След успеха на "Да останеш тук" през 2016 г. Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов представиха новия си сингъл "Само на думи".

"Идеята на парчето е да избягаме от голите обещания и ситуацията "едно се говори – друго се прави". Огледайте се: наоколо сякаш всички само празнословят, обещават, а делата са малко", разказва фронтменът на групата Ники Николов.

Освен стилното съвременно звучене характерен за NI.co. остава дълбокият смисъл в думите към песните. Преди две години, когато групата издаде "Да останеш тук", текстът беше тема на есе за учениците в пловдивската френска гимназия, а самата песен се изучаваше в часовете по музика в софийски училища. 

"Много държим на текста. Аз винаги съм можел да пиша истории, литературата ми е силна страна", споделя Ники. А като добавим и образованието по журналистика, може би няма нищо странно, че темите в песните на NI.co. са винаги въздействащи и актуални. 

Както преди, така и сега за идеите в новите си проекти групата се доверява изцяло на вокала си и мениджър Ники Николов. Текстът и музиката на "Само на думи" са негови, а освен това той има участие и в аранжимента, направен съвместно с Дани Димитров от "Deep Zone Project". Главната роля в режисурата отново е за Ники, като видеообработката е поверена на Павел Дюлгерски (Campa Records). 

Видеото прави своята промоция в новосъздадения YouTube канал на NI.co. Проектът е и първият, който Ники Николов продуцира самостоятелно, а "Само на думи" е водещият сингъл от предстоящия втори албум на групата. 


Сподели.