Вижте и чуйте "Filthy" − първи сингъл от новия албум на Джъстин Тимбърлейк "Man Of The Woods"

Pinterest LinkedIn +

На 5 януари Джъстин Тимбърлейк направи световна премиера на новата си песен "Filthy", която е първи сингъл от предстоящия му албум "Man Of The Woods". Сингълът е създаден от Тимбърлейк, Тимбаленд и Даня в копродуцентство с Джеймс Фаунтлерой и Ларънс Допсън.

Колоритното футуристично видео към сингъла "Filthy" е дело на многократния носител на редица награди – режисьора Марк Романек. Във видеото Джъстин Тимбърлейк е в ролята на изобретател, представящ пред света последното си високотехнологично творение.

Предстои да бъдат представени още три нови сингъла от "Man Of The Woods", които ще излизат всяка седмица от 18 януари до премиерата на албума (2 февруари 2018 г.). Клиповете към тях са създадени от трима различни режисьори и са издържани в различна стилистика. 

Джъстин Тимбърлейк е популярен музикант, певец и актьор, носител е на множество отличия, сред които и десет награди "Грами". През 2017 г. той беше номиниран за "Оскар" за най-добра песен от филм с последния си хит сингъл "Can`t Stop the Feeling" от филма "Тролчетата".

Всички три солови албума на Джъстин до момента ("Justified", "FutureSex/LoveSounds" и "The 20/20 Experience") имат платинен или мултиплатинен статус на продажби в световен мащаб. 

Албумът "Man Of The Woods", който ще излезе през февруари, е един от най-амбициозните проекти в дискографията на Джъстин Тимбърлейк до момента. Проектът комбинира звученето на традиционния американски рок заедно с модерните музикални влияния на творческия екип, с който Джъстин работи по албума – дуото "Neptunes", Тимбаленд, Крис Стейпълтън и Алиша Кийс. Албумът е музикалната изповед на мъж, вдъхновен от сина и съпругата си, за извървяния път от Мемфис до мястото, където е днес.


Сподели.