Излезе новият албум на Джъстин Тимбърлейк "Man of the Woods"

Pinterest LinkedIn +

Десеткратният носител на "Грами" и притежател на четири награди "Еми" Джъстин Тимбърлейк се завръща с нов четвърти студиен албум, озаглавен "Man of the Woods". Албумът излeзe в дигитална версия и на физически носител.

"Man of the Woods" е първият концептуален албум в дискографията на звездата и според собствените му признания е музикалната изповед на мъж, вдъхновен от съпругата и сина си, честен разказ за изминатия път от Мемфис до мястото, където е днес.

Припомняме, че на 5 януари излезе първият сингъл от албума "Filthy", създаден в съавторство от Тимбърлейк, Тимбаленд и Даня и копродуциран от Джеймс Фаунтлерой и Ларънс Допсън.

На 18 януари излезе вторият сингъл от албума − "Supplies", също създаден в съавторство и копродуциран от Фарел Уилямс, а на 25 януари певецът издаде третия сингъл от албума "Say Something" с участието на кънтри звездата, певец и автор Крис Стейпълтън.

Роден в Мемфис, щата Тенеси, Джъстин Тимбърлейк печели световна слава и признание с дебютния си солов албум "Justified", отличен с 2 награди "Грами". До момента той е издал 3 солови албума ("Justified", "FutureSex/LoveSounds" и "The 20/20 Experience") и всички те имат платинен или мултиплатинен статус на продажби в световен мащаб. В САЩ Тимбърлейк има пет No 1 сингъла в чарта "Billboard Hot 100", седемнадесет в Топ 10 и е изпълнителят с най-много песни в Топ 10 в 25-годишната история на класацията "Toп 40" (общо 18 сингъла).


Сподели.