Тони Бракстън празнува 25 години на сцена с нов албум − "Sex and Cigarettes"

Pinterest LinkedIn +

През 2018 г. мултиплатинената певица и седемкратен носител на "Грами" Тони Бракстън ще отпразнува четвърт век на сцената с нов студиен проект. Деветият албум на поп иконата е озаглавен "Sex and Cigarettes" и ще излезе на 23 март.

Това е първият албум на Тони след съвместния ù проект с Babyface "Love, Marriage & Divorce" (2014 г.) и първият ù самостоятелен албум след повече от десетилетие. Копродуцент на "Sex and Cigarettes" е самата изпълнителка. Албумът включва синглите "Deadwood" и новото парче "Long As I Live", което тя представи за първи път в петък, 9-ти февруари. 

През март 2014 г. Тони Бракстън бе последният носител на "Грами", който заедно с Babyface се присъедини към актьорския състав на мюзикъла от Бродуей "After Midnight" като специална гост-звезда.

Тони и сестра ù бележат огромен успех с участието си в телевизионния риалити сериал "Braxton Family Values", който се завръща на екран през март 2018 г.     Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.