Дебютният сингъл на "4Magic" – "Тogether (Вечерай, Радо)" – излиза в ремикс

Pinterest LinkedIn +

Песента "Тogether (Вечерай, Радо)" на момичешката група "4Magic" излиза в ремикс версия на български диджей Dian Solo, който споделя: "Дебютното парче на "4Magic" се превърна за отрицателно време в тотален хит. Много ми харесва песента, затова и реших да направя неин ремикс. Беше си истинско предизвикателство и се надявам, че тази версия също ще се слуша много". Премиерата на ремикса се очаква днес.

След големия успех на "Together (Вечерай, Радо)" четирите момичета могат да се похвалят и с участия на някои от най-престижните музикални събития това лято – фестивала MTV Presents Varna Beach, Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, турнето "България обича младите", организирано от Министерството на младежта и спорта и много други. Междувременно певиците продължават да работят заедно с румънския автор и музикален продуцент Monoir по нови проекти.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.