"Остава" закриват летния си музикален сезон с голям концерт на открито

Pinterest LinkedIn +

На 30-ти август българската група "Остава" ще закрие летния музикален сезон с голям концерт на открито, в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина.

През последните 10 години групата закрива летните си концертни изяви с вълнуващо шоу в столичния клуб, което съвсем непринудено се превърна в традиция за бандата и феновете им. Тази година изненадата в програмата ще са група P.I.F., които ще се включат с 40-минутен сет, а Нина Николина и финалистката от "Гласът на България" Виктория Динкова (VICK) ще застанат редом до Свилен Ноев за няколко нетрадиционни дуета.

В двучасовата програма са включени хитсинглите "Sex in the morning", "Океан", "Понеделник", "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", "Бесен", "Внимание", "Самолет", както и рядко чувани тракове на бандата.

По време на събитието феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на "Остава".

Билети за концерта на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и от партньорските каси. Цената на място и в деня на концерта ще е 20 лева.

Начало: 20:30 ч.

 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.