Кожа и кости! Малката племенница на Маргините гасне от любов! (Футболистът я заряза)

Pinterest LinkedIn +


По-малката племенница на братя Маргини е станала кожа и кости заради нещастна любов. Мария Маринова се раздели с гаджето си за пореден път, но този път окончателно.

Футболистът Валентин Добревски вече се радва на нова изгора – красива девойка, която макар че няма „синята кръв“ на Мимето, може да се похвали с неподправена хубост.

За сметка на това пък Мария буквално вехне от мъка. Тя е отслабнала още повече, което е изострило чертите на лицето й и корекциите личат от километри.

С Добревски имаха близо 2-годишна връзка, но често се разделяха и след това отново се събираха. Този път обаче краят е окончателен. Според близки до футболиста, той е бил инициатор на раздялата, след като се влюбил в друга.

Мария Маринова тежко преживяла кризата, а близките й са притеснени, че изобщо не се храни и е заприличала на подвижен скелет.

Апропо, по-голямата сестра на Мария – Бисера, се омъжи преди няколко дни за дългогодишния си приятел Юра Месропян. Бисера и Мария са дъщери на Мариана Маринова – сестрата на Красимир и Николай Маринови.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.